Personvernerklæring

Zeilendeschepen.nl er en nettside av Slaapschepen BV. Slaapschepen BV er ansvarlig for behandling av personopplysninger som vist i denne personvernerklæringen.

Personlige data som vi behandler

Slaapschepen BV Behandle dine personlige data ved å bruke våre tjenester og / eller ved å gi denne informasjonen til oss. Nedenfor er en oversikt over personopplysningene vi behandler:

Spesielle og / eller sensitive personopplysninger som vi behandler

Vår nettside og / eller tjeneste har ikke til hensikt å samle inn data om besøkende på nettstedet som er yngre enn 16 år. Med mindre de har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi kan imidlertid ikke sjekke om en besøkende er eldre enn 16. Vi oppfordrer foreldrene til å være involvert i sine barns online aktiviteter for å forhindre at data om barn blir samlet uten foreldres samtykke. Hvis du er overbevist om at vi har samlet inn personlig informasjon om en mindreårig uten denne tillatelsen, vennligst kontakt oss via info@slaapschepen.nl, så sletter vi denne informasjonen.

For hvilken grunn og på hvilket grunnlag behandler vi personopplysninger

Slaapschepen BV Behandle dine personlige data for følgende formål:

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Slaapschepen BV lagrer ikke dine personlige data lenger enn det er strengt nødvendig for å innse hvilke formål dataene dine er samlet inn.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

Slaapschepen BV selger ikke detaljene dine til tredjeparter og vil bare gi dem hvis dette er nødvendig for å gjennomføre avtalen med deg eller å overholde en lovlig forpliktelse. Med selskaper som behandler dataene dine i oppdraget, konkluderer vi med en prosessoravtale for å sikre samme grad av sikkerhet og konfidensialitet av dataene dine. Slaapschepen BV er fortsatt ansvarlig for disse behandlingene.

Cookies, eller lignende teknikker, som vi bruker

Slaapschepen BV bruker funksjonelle, analytiske og sporingskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er lagret i nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen når du først besøker denne nettsiden. Slaapschepen BV bruker informasjonskapsler med en rent teknisk funksjonalitet. Disse sikrer at nettsiden fungerer riktig og at for eksempel de foretrukne innstillingene dine blir husket. Disse informasjonskapslene brukes også til å gjøre nettstedet ditt godt og for å optimalisere det. I tillegg plasserer vi informasjonskapsler som holder styr på dine vaner, slik at vi kan tilby tilpasset innhold og annonser. På ditt første besøk på nettstedet har vi allerede informert deg om disse informasjonskapslene, og vi har bedt om tillatelse til å plassere dem. Du kan velge bort informasjonskapsler ved å sette nettleseren din slik at den ikke lagrer informasjonskapsler lenger. I tillegg kan du også slette all informasjon som tidligere er lagret via innstillingene til nettleseren din. For en forklaring se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

På vår informasjonskapsel Du finner en liste over informasjonskapsler vi bruker.

Se, endre eller slette data

Du har rett til å vise, rette eller slette dine personlige data. Du har også rett til å trekke inn samtykke til databehandlingen eller motsette seg behandlingen av dine personlige data Slaapschepen BV og du har rett til dataportabilitet. Dette betyr at du kan sende inn en forespørsel til oss om å sende den personlige informasjonen vi holder til deg eller en annen organisasjon nevnt av deg i en datafil. Du kan sende en forespørsel om tilgang, korreksjon, sletting, dataoverføring av dine personlige data eller forespørsel om kansellering av ditt samtykke eller innvendinger mot behandlingen av dine personlige data til info@slaapschepen.nl. For å sikre at forespørselen om tilgang er gjort av deg, ber vi deg om å sende en kopi av din ID med forespørselen. Lag passbildet ditt, MRZ (maskinlesbar sone, strimlen med tall nederst på passet), passnummer og Citizen Service Number (BSN) svart i denne kopien. Dette er for å beskytte ditt privatliv. Vi svarer så raskt som mulig, men innen fire uker, på forespørsel. Slaapschepen BV Du vil også påpeke at du har mulighet til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsmyndigheten, den nederlandske databeskyttelsesmyndigheten. Dette kan gjøres via følgende lenke: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hvordan beskytter vi personopplysninger

Slaapschepen BV ta beskyttelsen av dataene dine seriøst og ta passende tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket avsløring og uautorisert modifikasjon. Hvis du føler at dataene dine ikke er ordentlig sikret eller det er tegn på misbruk, vennligst kontakt vår kundeservice eller via info@slaapschepen.nl.

Kontakt

Slaapschepen BV
Tsjaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Telefon: + 31 (0) 517 234 234
E-post: info@slaapschepen.nl
nettside: https://slaapschepen.nl

Sist oppdatert på 23 i mai 2018